Dompelbad

Een gevoel van ontspanning en verfrissing

Na een revitaliserende sessie in de sauna is het belangrijk om af te koelen en je lichaam te verfrissen. Terwijl een koude douche een optie is, is het dompelbad aan te bevelen voor degenen die een stapje verder durven gaan. Neem een duik in het ijskoude water van het dompelbad. De abrupte overgang van de warmte naar de kou prikkelt je bloedsomloop en zorgt voor een verkwikkend effect. Je zult direct de impact voelen wanneer je huid zachtjes begint te tintelen, terwijl je jezelf opnieuw omhult met een luxueuze badjas.

Dompelbaden kunnen zowel binnen als buiten worden gevonden. Ze maken vaak deel uit van een uitgebreide spa- of wellnesservaring. Ze worden soms zelfs geïntegreerd in zwembaden of speciale wellnessfaciliteiten. De temperatuur van het water in een dompelbad is doorgaans zeer laag, wat bijdraagt aan het verfrissende effect en de stimulatie van de bloedcirculatie.

De voordelen van een dompelbad, is talrijk. De blootstelling aan koud water kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, het versnellen van het herstelproces na intensieve lichamelijke activiteit en het versterken van het immuunsysteem. Bovendien kan het regelmatig gebruik van een dompelbad de mentale veerkracht vergroten, stress verminderen en een gevoel van algehele ontspanning bevorderen.

 

Dompelbad - Afbeelding 1 Dompelbad - Afbeelding 1

10-15°C

Afkoelend

Versterkte immuunsysteem

Verkwikkend effect

Andere faciliteiten

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier