Sluit menu

Ontdek BLUE Wellnessresort Sittard

Wellnessresort Sittard is het mooiste wellnessresort van Limburg. In het Zuid-Limburgse Heuvelland vind je een verrassend en luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijk dagje ontspanning. Wellnessresort Sittard beschikt over diverse exclusieve sauna- en wellnessfaciliteiten die je bezoek tot een bijzondere belevenis maken. Wellnessresort Helmond is onderdeel van Blue Wellness by Fletcher.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Sittard kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Sittard een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort in Sittard.

Waarom Wellnessresort Sittard?

  • Gastvrij ontspannen met persoonlijke service;
  • A la carte genieten van (h)eerlijke culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Reserveer direct

Beleef Wellnessresort Sittard met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij Wellnessresort Sittard? Je kunt je saunadag bij Wellnessresort Sittard ook met korting reserveren! Wellnessresort Sittard heeft vaak voordelige acties waardoor Wellnessresort Sittard voor iedereen toegankelijk is. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Limburg? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens naar onze speciaal samengestelde sauna arrangementen. Is 1 dagje wellness niet genoeg? Wellnessresort Sittard beschikt over een inpandig hotel zodat je na je dagje sauna in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen. Geinteresseerd? Kijk dan ook eens bij de hotelarrangementen.