Sluit menu

BLUE Wellnessresort Sittard vernieuwd!

De afgelopen maanden heb je BLUE Wellnessresort Sittard natuurlijk niet kunnen bezoeken door de maatregelen rondom het coronavirus. We missen jullie natuurlijk ontzettend, maar hebben tijdens de sluitingperiode niet stil gezeten. We hebben hard gewerkt om BLUE Wellnessresort Sittard nog mooier te maken en hebben veel onderhoudswerkzaamheden kunnen doen. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de werkzaamheden om jullie hopelijk snel weer te kunnen ontvangen. Hieronder een aantal impressies van de vernieuwingen die we hebben doorgevoerd:

Receptie

Nieuwe kleuren en een nieuwe vloer. Het merk BLUE is nu helemaal doorgevoerd.

Beauty

  

Nieuwe kleuren en een nieuwe vloer zorgen voor een compleet andere sfeer. Het merk BLUE is vanaf nu ook op de beautyafdeling doorgevoerd.

Restaurant

  

Nieuwe kleuren, kussens en stoelen. Ook in het restaurant en lounge voeren wij het merk BLUE nog meer door. Het idee van de nieuwe kleuren is om een knusse en warme setting te creëren waardoor jij je nog ontspannender voelt. De komende dagen worden de lampelkappen vernieuwd om nog meer warmte in ons restaurant gedeelte te brengen.

Saunaplein

   

De vloer bij het kruidenbad en de wisselbaden is compleet vernieuwd. We hebben gekozen voor een lichte kleur. Hierdoor voelt de ruimte groter aan en ziet het er weer fris uit.

  

De douches nabij de kleedruimte worden voorzien van nieuwe wanden en nieuwe kranen. Daarnaast lopen we het leidingwerk na. De douches bij het kruidenbad hebben we een nieuwe look gegeven. Zodra je de doucheruimte in loopt waan je je in een oase waar verschillende watervallen samen komen. Deze natuurlijke look zorgt voor een totaal andere sfeer en beleving. Ook hier worden nieuwe kranen gemonteerd en vervangen we de verlichting.

 

De douches bij de panoramasauna zijn ook voorzien van een nieuwe look.

 

In de kleedruimte hebben we de bankjes voorzien van een nieuwe laag. Zoals je kunt zien staan de bankjes op nieuwe vloerbedekking. In het hele resort hebben we nieuwe signing aangebracht welke aansluit bij het merk BLUE. De faciliteiten worden daarnaast tegenwoordig in zowel Nederlands, Engels als Duits aangegeven.