Sluit menu

Culinair genieten tijdens jouw dagje wellness

Geniet tijdens jouw dagje wellness van een heerlijk(e) lunch of diner zonder dat je een foto maakt van een gerecht of steeds wordt gestoord door meldingen die binnen komen... Tijd voor een kleine, digitale detox. Echt even offline zijn en stil staan bij wat je tot je neemt: bekijk, ervaar, proef en ruik bewust!

Tijdens jouw verblijf leggen we je graag ook op culinair gebied in de watten. Wij willen je verwennen en verrassen. Daarnaast proberen wij je zoveel mogelijk te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen, zowel van binnen als van buiten.

RESTAURANT & LOUNGE

Naast het zwembad, met uitzicht op het terras en ligwiede, vind je onze sfeervolle restaurant. Een paar traptredes hoger tref je de lounge aan, uitkijkend over het zwembad en het restaurant. Onze medewerkers staan dagelijks voor je klaar om je zowel in de lounge als in het restaurant te voorzien van een hapje en drankje. Bij mooi weer kun je ook plaatsnemen op het ruime terras en serveren wij jouw favoriete smoohtie ook bij de ligbedjes! Kortom, ook de inwendige mens leggen we in de watten. 

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn onze horecagelegenheden uitsluitend toegankelijk voor hotelgasten. Voor niet-hotelgasten bieden we (tegen betaling) een Vitaliteitspakket aan met onder andere een smoothie, granenreep en fruit.

LUNCHKAART

BROOD & CO

Club sandwich classic | gerookte kipfilet, oude kaas, bacon,ei, tomaat en mesclun sla
Veggie sandwich | gegrilde paprika, groene asperge, bosui, avocado, pompoenpitten en hummus
Bol 'kan niet kiezen' | voor degene die alles lekker vindt: rundercarpaccio en gerookte zalm
Kroketten op brood | 2 rundvlees of groenekroketten met grove mosterd
Bol 'uit de zee' | zalmsalade, tonijnsalade, ei, slamelange, augurk, Amsterdamse uitjes
'Sunny side up' | 3 spiegeleieren met boerenachterham en kaas
Naanbrood | zachte geitenkaas, peer, granaatappel, croutons van kruidkoek en frambozendressing
Boerentosti | boerenachterham, kaas, mosterddip

SALADES

Hot beef | diamanthaaspuntjes, champignons, rode ui, cashewnoten, chili en oestersaus
Geitenkaas | zachte geitenkaas, croutons van kruidkoek, granaatappel, peer en frambozendressing
Caesar classic | krokante kip, bacon, ei, Grana Pardano, ansjovisdressing en croutons
Smokey salmon | gerookte zalm met venkel, rettich, avocado, mesclun sla en kappertjesdressing

LUNCHKLASSIEKERS

Kipsaté | spies van gemarineerde gildehoen met kroepoek, atjar, krokante uitjes en satésaus
BLUE burger | 100% runderburger op een broiche bol met 'Old Amsterdam', gekarameliseerde uitjes, bacon, tomaat, jalapeño-peper en huisgemaakte truffelcrème

SOEPEN

Pomodorisoep | een volle soep van pomodoritomaat
Aardappelsoep | licht gebonden aardappelsoep met bosui en een vleugje truffel
Soep van het seizoen | wisselende seizoensgebonden soep

DINERKAART

VOORGERECHTEN

Carpaccio | dun gesneden rundermuis met zongedroogde tomaat, Grana Pardano, pittenmix, rucola en huisgemaakte truffelcrème
Taartje gerookte vis | taartje van gerookte forel en zalm met zoetzure venkel en limoenmayonaise
BLUE proeverij | proeverij van kleine gerechtjes, vanaf 2 personen
Groenten & falafel | gegrilde groenten met krokante falafel, avocado, rettich, gezouten walnoot en hummus

HOOFDGERECHTEN

Avocado & rösti | krokant gebakken avocadoburger met rösti van pastinaak en warme kappertjesdressing
Rundersteak | gegrilde rundersteak met aardappel-knoflook mousseline, snijbonen, gekonfijte sjalottensaus
Gambaspies | gebakken gambaspies met Oosterse roerbakgroenten en chili-knoflooksaus
Kipsaté | spies van gemarineerde gildehoen met kroepoek, atjar, krokante uitjes en satésaus
BLUE burger | 100% runderburger op een broiche bol met 'Old Amsterdam', gekarameliseerde uitjes, bacon, tomaat, jalapeño-peper en huisgemaakte truffelcrème
Ravioli | gevuld met spinazie en ricotta met groene asperges, Grana Padano en salieboter
Chef's choice | een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht van de chef!

DESSERTS

Dame blanche, maar dan anders | vanille-ijs, bananenbrood, kletskop van chocolade, warme chocoladesaus en slagroom
Crunchy caramel | karamelijs, vanille-ijs, stroopwafel, slagroom en karamelsaus
Panna cotta | panna cotta van witte chocolade, crunch van amaretti en saus van kardemom
Griekse yoghurt | seizoensfruit, granola, honing en granaatappel
Belgische wafel | met warme kersen en yoghurtijs
Kaasplankje | diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop

BORRELKAART

BLUE'S BORRELPLANKEN

BLUE plank | combinatie van vers afgebakken vloerbrood met smeersels, Italiaanse ham, olijven, gemengd bittergarnituur en nacho's
Vurige plank | combinatie van chickenwings, gehaktballetjes, gemengd bittergarnituur, nacho's met BBQ-saus, spicy dip en knoflooksaus

BORRELGERECHTEN

Broodplankje | vers afgebakken vloerbrood, truffelboter en aioli
Mixed bittergarnituur - 12 stuks | mix van verschillende warme hapjes
Chicken wings - 8 stuks | chickenwings met BBQ-dip
Nacho's deluxe | nacho's uit de oven met gesmolten kaas, homemade guacamole en pittige crème fraiche dip
Vitaminetuin | stengels van bleekselderij, wortel en komkommer met radijsjes, cherrytomaatjes en hummus
Bitterballen - 8 stuks | rundvleesbitterballen met mosterd

Tijdelijk gesloten.

Helaas moeten wij onze deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met minimaal 9 februari 2021 kunnen we je niet verwelkomen. We hopen op je begrip.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update. Hierin geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je liever persoonlijk contact? Het BLUE Contact Center is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31 (0) 347 754 760

 

Corona update Contactformulier