Over het hotel

Overnachten in Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Na je wellnessdag zo je bed induiken? Het kan bij Fletcher Wellness-Hotel Sittard. Naast een luxe wellnessresort beschikt Fletcher Wellness-Hotel Sittard over veel meer faciliteiten. Zo is er een culinair restaurant, 10 bowlingbanen en een fitness in het pand aanwezig. Ook kan je los in de naastgelegen klimhal (deze valt niet onder het hotel). Voor meer informatie over dit hotel kan je de hotelsite van Wellness-Hotel Sittard bezoeken.Moderne kamers

Fletcher Wellness-Hotel Sittard is een modern hotel met morderne kamers. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken allemaal over een fijne badkamer met regendouche. Zo kan jij na je wellnessdag hele ontspannen de dag afsluiten.

Mooie omgeving

Door de centrale ligging van Sittard, ben je in de nabijheid van gezellige steden zoals Roermond, Maastricht en Aachen in Duitsland. Hier kun je naar hartenlust winkelen en deelnemen aan diverse culturele activiteiten. Daarnaast biedt het Limburgse landschap de perfecte setting voor prachtige fiets- en wandeltochten door heuvels en langs schilderachtige dorpjes. Fletcher Wellness-Hotel Sittard bevindt zich naast het stadion van Fortuna Sittard, waardoor een bezoek aan een wedstrijd van deze club vrijwel onvermijdelijk is.


Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier